Over 3110

Turning Thoughts into Pixels

Ons DNA

3110 is gevestigd in het hart van Rotterdam, de innovatieve en bruisende wereldhavenstad, bekend om haar handen-uit-de-mouwen mentaliteit en gevoel voor humor. Deze Rotterdamse eigenschappen vormen samen met passie, kennis en persoonlijke betrokkenheid het DNA van 3110.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een grote verscheidenheid aan projecten gerealiseerd. Van een beveiligd backendsysteem met hostingcontract voor een GGZ-instelling tot Lifestyle apps en Webshops voor High-end International Fashion Icons. Alle kennis en ervaring vanuit de fullservice agency 3110.

Voor ieder project werken wij met enthousiaste FUN professionals met een PASSIE voor vernieuwing. PERSOONLIJKE betrokkenheid houdt ons scherp, ANDERS/ INNOVATIEF/ EXPERTS op het hoogste niveau. 3110 biedt een grote variatie aan diensten, zoals Web Design, Web Development, Print, Content en Videoproducties. Daarmee zorgen wij dat jouw service of product een sterke positie krijgt. Bekijk al onze diensten hier.

...10 years experience ...full service agency ...creating a strong online presence

Expertise & aanpak

3110 start een project met een grondige inventarisatie van wat de opdrachtgever nodig heeft. We kijken goed naar jouw concurrenten, doen een uitgebreide nulmeting van de huidige website en bedenken een strategie waarmee we jouw online aanwezigheid verbeteren. Het doel is om een digitale toepassing te creëren met karakter dat aansluit bij de doelstellingen en indentiteit van jouw onderneming.

Voordat we het canvas vullen met ideeën en functionaliteiten, oriënteren wij ons eerst op de branche, de producten en de diensten die je aanbiedt. Ook willen we altijd alles weten over jouw doelgroepen. Zo begrijpen wij hun wensen en behoeften en kunnen deze beter bedienen.

Vervolgens bekijken we de concurrentie en nemen we de statistieken van je huidige online performance onder de loep. Deze gegevens verschaffen ons de nodige kennis en knowhow voor het verder ontwikkelen van het project.

Voor ieder project definiëren we vooraf een missie en een visie. Op deze manier creëren we voor jou een unieke positie in de markt met een product dat naadloos aansluit bij de verwachtingen en wensen van je klanten.

Toekomstgericht

Wij blijven de uitdaging met onszelf aangaan door projecten te realiseren die toekomstbestendig zijn en altijd boven de huidige standaard uitstijgen.
Met veel plezier verrassen wij de bezoeker keer op keer met een onverwachte en bijzondere ervaring, een harmonieus en stijlvol ontwerp en weldoordachte functionaliteiten.

Na de oplevering van het project helpen wij je heel graag met het up-to-date houden van je online producten. Wij geven je maandelijks een overzicht van de statistieken; hiermee zie je direct waar jouw nieuwe kansen liggen in deze steeds veranderende markt.

...honest & easy approachable ...an unique identity for your company ...digital know-how ...long term partnership

Clients

In de afgelopen tien jaar hebben we mogen werken voor verschillende opdrachtgevers met allemaal een unieke vraag. Met veel van deze opdrachtgevers hebben we inmiddels een jarenlange samenwerking waar we trots op zijn.

Partners

Nieuwsgierig naar wat we samen kunnen bereiken? Contact ons