Advertenties

Better, faster, stronger

Advertenties

Ads

Bereik je doelgroep met digital advertising

 

Een goede advertentie blijft je nog lang bij nadat je hem gezien hebt. Maar wat is het geheim achter het succes? Is het allemaal “hit or miss” of is er ergens een formule die slechts enkele bedrijven kennen?

Het antwoord is dat het allemaal draait om marktonderzoek en inzicht in wat er komt kijken bij een goed presterende advertentie. Dus wat houdt dat in? Wij zijn er om het giswerk te vermijden en de beste strategie toe te passen, zodat jij je kan concentreren op wat belangrijk is – de groei van jouw bedrijf.

3110 biedt strakke, effectieve ontwerpen en berichtgeving die direct indruk maken op jouw potentiële klanten. En hen rechtstreeks naar je site leiden. Onze advertenties zijn ontworpen om te werken en dat betekent minder werk voor jou. Met meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten en beheren van campagnes weten we hoe we jouw merk succesvol maken via betaalde advertenties.

 

Maximize your... ...in all the... ...ROI... ...right places
Advertenties door 3110

Laat jouw merk zien met online advertenties

Jouw bedrijf heeft een verhaal te vertellen. Met consistente en mooie visuals kun je het publiek aan je binden op Google, Facebook, Instagram, Bing, TikTok, en overal waar je adverteert. Met alleen adverteren bereik je vaak niet je doelen. Onze échte meerwaarde zit daarom in het opzetten van een complete Digitale Ad Strategie, waarbij jouw doelen centraal staan.

3110 biedt social, web- en videoreclame om jouw merkverhaal op te bouwen en de betrokkenheid te vergroten. Onze content en ontwerpen zijn schaalbaar op verschillende platforms en passen bij de behoeften van jouw merkstrategie – vanaf jouw huidige positie tot aan de top.

Googleads SEA
Bing SEA
YouTube SEA
Instagram Social campagne
LinkedIn Social campagne
Facebook Social campagne
TikTok Social campagne
Pinterest Social campagne

 

Wat je van ons kunt verwachten.

Winstgevende resultaten

Onze maatwerk rapporten laten precies zien hoeveel leads en verkopen we voor je hebben gegenereerd.

Toegewijd team

Werk rechtstreeks met jouw PPC-specialist en CRO-ontwerper zonder tussenpersoon.

Voorspelbare groei

We werken eraan om je te overtreffen en snel jouw initiële verwachtingen te behalen om vervolgens nieuwe doelen te stellen voor continuïteit en groei.

Transparante rapportage dashboards

Wij geven je toegang tot real-time gegevens en sturen alle statistieken die voor jou belangrijk zijn in één rapport. Je ziet precies hetzelfde als wat wij zien.

Vaste meetings

Je hebt periodieke strategiegesprekken met jouw accountmanager en PPC-specialist zodat jij altijd op de hoogte bent en input of aanpassingen kan delen.

Social Media content ontzorgen?

Wil je doorlopend content voor jouw merk om te verspreiden via Instagram, Facebook, TikTok, Pinterest of LinkedIn? 3110 creëert doorlopend creatieve content voor bedrijven en consumentenmerken. Met een duidelijke strategie, overzichtelijke contentkalender en creatieve content ontzorgen we social media op day-to-day basis! En dat allemaal voor vaste maandelijkse kosten. Meer weten over onze content mogelijkheden? Ga dan direct naar Quality Content

Gerelateerd werk

Fysical; Een future-proof sportschool

We zijn in een aantal strategische sessies de diepte in gedoken om tot de kern van het DNA van Fysical te komen. Om van daaruit de huisstijl en advertenties te creëren die hun core business ondersteunt. 

Lees meer: De sportschool van de toekomst
Klaar om jouw publiek te fascineren? Spreek direct met onze Advertentie Specialist
Neem contact op