Online strategie

Ready to get more conversion out of your website?

Online strategie

Je produceert prachtige producten, of biedt behulpzame diensten aan. Maar komen die nu terecht bij de juiste leads? Of heb je behoefte aan een website die je conversie op scherp zet? Kortom: kan je online strategie wel een update gebruiken?

Een op maat gemaakte online strategie zorgt ervoor dat de juiste mensen op jouw website terecht komen. Je bereikt zo je doelgroep en haalt meer conversie uit je website. We maken het makkelijk. Met informatie over je bedrijf, je klanten en de tools die je nu gebruikt, gaan wij grondig voor je aan de slag.

Analysefase

Met onze quickscan bekijken we je website. Wat vertellen de huidige cijfers? De concurrentieanalyse laat zien wat er speelt binnen je werkveld. Met een online doelgroepanalyse stellen we bovendien vast welke doelgroep het beste bij je product past, zodat we de online strategie daarop kunnen vormgeven.

Content

Tijd voor sterke inhoud. We doen een keyword analyse om precies te weten met welke woorden jouw doelgroep naar je producten of diensten zoekt. Die keywords gebruiken we straks in je SEO teksten. Daarnaast nemen we de relevante customer journeys van je doelgroep mee. Zo spelen we effectief in op specifieke touchpoints.

Concepting

Heb je al een corporate identity, maar werkt die jouw doelgroep nog niet in de hand? Dan ontwikkelen we een aansluitende huisstijl met logo en pay-off voor jouw bedrijf. Zo matchen we je strategie met de juiste grafische vormgeving. Binnen het ontwerpproces (UI) houden we natuurlijk rekening met de user experience (UX) van je site.

Tech

60-80% van de huidige bezoekers opent je website op hun telefoon. Om te zorgen dat de usability op diverse apparaten prettig en makkelijk in gebruik is, ontwerpen we een high-level front end en back end. Mobile first!

Meetplan

Met interne linking en slimme CTA’s zorgen we dat jouw doelgroep doorklikt. Daarmee meten we micro-conversies: kleine stappen die je mogelijke klant maakt om dichter bij een aankoop te komen. Verkoop je producten? Dan implementeren we natuurlijk ook Enhanced E-commerce, zodat je sales kunt tracken. Met de inrichting van een checkout proces en handige E-commerce data is het plaatje compleet. Straks richten wij meetpunten in, maken we monitoring mogelijk en bespreken we samen met jou het analyserapport met daarin de belangrijkste inzichten. Waar haakt men af? Welke producten lopen goed?

Service- en onderhoudscontracten

Om de online strategie naar een hoger niveau te tillen, heb je multidisciplinaire skills nodig. Het 3110 team ondersteunt jou daar graag bij door middel van een service- of onderhoudscontract.

Lees meer over onze service- & onderhoudscontracten en de voordelen van een 3110 Digital Employee. Say hey! Tegen jouw eigen Digital Employee!

Marketing

Bijna klaar om live te gaan! Het uitgedachte marketingplan is inclusief (social) omnichannel marketing, mailings, automation en ludieke social activiteiten in een kalender. Je marketing wordt geautomatiseerd, zodat jij niet constant zélf aan de knoppen hoeft te draaien. Het marketingplan wordt ontwikkeld om zoveel mogelijk vooruit te denken en leads aan je merk te binden.

Meer leads = meer conversie. Daar is het je om te doen. Met een online strategie die bij jouw brand of business past, kun je namelijk véél meer klanten blij maken.

Klaar om jouw online presence te kickstarten? We helpen je graag.

Klaar voor... ...meer conversie?