Webdesign – UI/ UX

It's not a matter of taste

Webdesign – UI/ UX

Bezoekers van jouw website beoordelen de betrouwbaarheid van je bedrijf op basis van het design van je site. De eerste indrukken zijn daarbij bepalend. Want met een uniek vormgegeven en gebruiksvriendelijke website is je bezoeker direct geboeid en klikt daarom verder om te zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. De kans op een aankoop, informatieaanvraag of andere actie is hiermee aanzienlijk vergroot en zo ook je conversie.

Brand Identity

Wij zorgen dat jouw brand identity terugkomt in het ontwerp van je website, waardoor bezoekers jouw merk direct herkennen. Daarmee straal je overal de zelfde waarden uit en zorg je voor sterke aanwezigheid via alle online kanalen.

Web Analyse

Aan de hand van beschikbare data en statistieken, maken wij een nulmeting – analyse van de huidige online performance van jouw bedrijf – en bepalen wij een online strategie. Hiermee creëren we de basis voor een functionele vormgeving.

User Interface en User Experience (UI/UX)

De wireframes zijn de bouwtekeningen van je website. Hiermee geven we een eerste overzicht van alle pagina’s, de functies en de koppelingen tussen de verschillende pagina’s. Aanpassingen zijn in deze fase makkelijk te maken en het geven een heel duidelijk overzicht van de werking van de nieuwe website.

31 10 beschikt over een team van ervaren ontwerpers dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van user friendly websites. We maken UX designs en gebruiken Bootstrap bij het ontwerpen van je website. Hierdoor is je site gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en functioneel. Hierdoor kunnen je bezoekers probleemloos en snel door je site navigeren. We maken designs die bezoekers stimuleren jouw dienst of product af te nemen en ze een prettige ervaring mee te geven zodat de kans groter is dat men in de toekomst terugkeert. Natuurlijk maken wij de nieuwe site ook responsive voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Huisstijl

Als jouw bedrijf nog geen sterke huisstijl heeft of de huidige huisstijl toe is aan een nieuw fris jasje, helpen wij graag een sterke visual identity op te zetten voordat we beginnen met het ontwerpen van de nieuwe website. Daarmee zorgen we ervoor dat je als bedrijf altijd de bedrijfswaarden uitstraalt, of dat nou online of offline is. Daarna leveren wij de nieuwe website pixel perfect op. Dit betekent dat we de site zoals gepresenteerd in de ontwerpfase, ook zo bouwen.

...make your visitors ...with your unique website ...fall in love ...and show them what you got