Web Development

Build better futures through beautiful code

Web Development

Web development

Met behulp van een moderne aanpak van webontwikkeling brengen wij front-end, back-end en architectuur samen om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen. Versnel ontwikkeling en innovatie met ons development team, waarmee je direct beschikt over een one-stop-shop partner voor een succesvolle live-gang. Dankzij onze ruime ervaring met web-, mobiele en back-endplatforms zijn onze softwareoplossingen schaalbaar, flexibel en vooral veilig.

Succesvolle webontwikkeling vereist een gebalanceerde aanpak. Het toepassen van de nieuwste technieken in een uniek vormgegeven en gebruiksvriendelijk design is voor onze ervaren developers het uitgangspunt. Zij zoeken altijd naar de meest innovatieve oplossing voor een tijdloze en effectieve website die gemakkelijk te onderhouden is.

The best way... ...to predict...
Athlon International - SME - PDP page

Design & Techniek

Bij de ontwikkeling van jouw nieuwe website staat gebruiksvriendelijkheid bovenaan, zowel in het design als de techniek. Om de website helemaal naar wens te maken leveren onze developers maatwerk. Hiermee wordt het ontwerp van je site tot in detail op maat voor je gemaakt. Wij zorgen ervoor dat de techniek flexibel en tijdsbestendig is. Hierbij gaan wij tot het uiterste om het design in de techniek te laten overlopen.

Technologie onafhankelijk

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met verschillende platforms zoals onder andere WordPress, Shopify, Drupal, Magento en met maatwerk software in Laravel, Angular en Vue. Met 80+ geïmplementeerde sites en veel kennis van extensies en -integraties maken wij maatwerk platforms, gebaseerd op ons eigen framework, die perfect aansluiten bij jouw functionele requirements.

Full-service ontzorgt

Voor de hosting en updates van jouw website kun je bij 31 10 een onderhoudscontract afsluiten. Met onze partner en specialist in hoogwaardige Cloud Sourcing oplossingen, leveren wij (deelbare) servers die continu gemonitord worden. Ook voor sites die moeten voldoen aan certificeringen eisen als ISO9001, ISO27001 en NEN7510.

Met een onderhoudscontract van 31 10 heb je geen omkijken meer naar de hosting en het onderhoud van je website. Wij zorgen dat jouw website altijd voldoet aan de wettelijke vereisten en de nieuwste updates. Zonder verstoringen of down-time, jouw webapplicatie blijft dus altijd bereikbaar, veilig en online.

...the future... ...is to create it

–  Gerelateerde projecten  –

Athlon Essential - project

Athlon

3110 heeft de website van Athlon Essential getransformeerd van een statische website naar een dynamische E-commerce oplossing. De nieuwe site is makkelijk te beheren, supersnel en zeer klantgericht. Het aanvraagproces is volledig geautomatiseerd en de medewerkers van Athlon hebben hierdoor makkelijker contact met de klanten en meer tijd om offertes te maken.

 

Zakelijk leasen bij Athlon
31 10 cases - Bas Kosters - header

Bas Kosters

Bas Kosters is een veelbekroond ontwerper en kunstenaar, geroemd om zijn bonte en fantasierijke creaties. De uitdaging voor 3110 was om een vertaling te maken voor de internationale persoonlijkheid en het merk ‘Bas Kosters’ naar een online portfolio en webshop, waarin de kernwaarden van zijn herkenbare stijl en ontwerp uitgedragen worden en bovendien in lijn zijn met zijn eigen creaties. 

Welkom in de wereld van Bas
Marship x 3110 - header case

Marship Engineering

Marship bedient de maritieme industrie wereldwijd met innovatieve product en branche informatie. De gebruikersvriendelijke website zet de juiste koers naar de gewenste informatie. De transitie van een online folder naar een kennisbank, info-centre met alle technische data en download-mogelijkheden tot visuele interactieve media hebben we Marship Engineering een sterke online positie geboden.

Set your own course
Hulp nodig bij jou volgende webdevelopment project? Neem contact op