Web Development

Beautiful code build better futures

Web Development

Het toepassen van de nieuwste technieken in een uniek vormgegeven en gebruiksvriendelijk design is voor onze ervaren developers het uitgangspunt. Zij zoeken altijd naar de meest innovatieve oplossing voor een tijdloze en effectieve website die gemakkelijk te onderhouden is.

Design & Techniek

Bij de ontwikkeling van jouw nieuwe website staat gebruiksvriendelijkheid bovenaan, zowel in het design als de techniek. Om de website helemaal naar wens te kunnen ontwerpen gebruiken onze developers unieke codes. Deze codes vertalen letterlijk het ontwerp van je site, waardoor wij die tot in detail op maat voor je kunnen maken. Wij zorgen ervoor dat de techniek flexibel en tijdsbestendig is. Hierbij gaan wij tot het uiterste om het design in de techniek te laten overlopen.

Techniek

31 10 werkt onder andere met het CMS van WordPress, Drupal, Magento en met maatwerk software in Laravel, Angular en Vue. Wij maken maatwerk thema’s, gebaseerd op ons eigen framework, die perfect aansluiten bij jouw functionele requirements. Dit framework is door 31 10 ontwikkeld om op een efficiënte en doeltreffende manier verschillende thema’s te kunnen maken. De thema’s zijn door ons geoptimaliseerd voor onder andere snelheid en SEO, zodat ze beter scoren in Google. Daarnaast zijn onze websites altijd beter beveiligd dat de standaard WordPress websites.

Hosting & servicecontract

Voor de hosting en het onderhoud van je website kun je bij 31 10 een servicecontract afsluiten. De hosting van je website staat bij onze partner Intermax, specialist in hoogwaardige Cloud Sourcing oplossingen. De server wordt hier continu gemonitord zodat we bij eventuele storingen direct kunnen ingrijpen. Wij hosten ook websites die moeten voldoen aan de eisen voor certificeringen als ISO9001, ISO27001 en NEN7510.

Wij zorgen daarnaast voor upgrades van de software. Deze upgrades testen wij vooraf op een aparte server en voeren deze uit zonder dat jouw website hiervoor uit de lucht hoeft. Jouw website blijft dus altijd bereikbaar terwijl wij de updates uitvoeren. Met een servicecontract van 31 10 heb je geen omkijken meer naar de hosting en het onderhoud van je website. Wij zorgen dat jouw website altijd voldoet aan de wettelijke vereisten en de nieuwste updates.

...the best way ...to predict ...the future ...is to create it