Fysical Hillegersberg

Een future-proof sportschool

Fysical is een sportschool in Hillegersberg waar je naast fitness ook terecht kan voor fysiotherapie. Dat is op zich niks nieuws onder de zon, maar hoe Fysical het aanpakt kom je nergens anders tegen. Ze leggen namelijk nadrukkelijk de focus op persoonlijke begeleiding, korte termijn behandelingen en maken daarbij gebruik van de nieuwste innovaties op het gebied van Fysiotherapie.

Maar vergis je niet, ook zonder blessures of klachten ben je van harte welkom om te komen trainen. De sportschool is juist zo ingericht dat iedereen zich welkom voelt om te komen sporten op een veilige en verantwoorde manier.

Deze mix van deskundigheid, innovatie en betrokkenheid laten ze ook tijdens de corona crisis goed zien. De fitnessruimte en fysio zijn dicht, maar klanten kunnen toch via WhatsApp en mail vragen blijven stellen aan hun therapeut. Bovendien helpt Fysical iedereen ook in quarantaine actief en gezond te blijven met online trainingen, solo oefeningen voor buiten en voedingstips.

Zo’n uniek sport concept verdiend natuurlijk een sterk verhaal en een onderscheidende corporate identity. Daar hebben wij vol enthousiasme onze tanden in gezet in een aantal stappen.

"3110 ontzorgt je marketing op alle gebieden. Door hun creativiteit in het vernieuwen en moderniseren van de identiteit van mijn bedrijf is dit op een heel hoog niveau gekomen. De communicatie is met korte lijnen en zeer prettig en professioneel. 3110 heeft ervoor gezorgd dat ik me kan concentreren op mijn vakgebied en zo meer tijd over heb voor andere zaken dan social media, de website, enz."
Peter de Louw, directeur, Fysical Hillegersberg

DNA BEPALEN

We zijn in een aantal strategische sessies met de klant de diepte in gedoken om het DNA van het merk boven water te krijgen en tot de kern te komen. Deze bouwstenen vormden het fundament waarop we alle nodige middelen hebben ontwikkelt.

KLEUR BEKENNEN

Vervolgens hebben we deze bouwblokken in een interne kick off vertaald naar concrete vormen en kleuren waarmee we 5 stijlen hebben ontwikkeld. Na het presenteren van de verschillende stijlen heeft de klant deze huidige stijl gekozen als favoriet.

LOGO & PAY OFF

We hebben vervolgens flink onze handen uit de mouwen gestoken om de nieuwe identiteit van Fysical tot leven te brengen. Zo hebben we de twee subdomeinen ‘Fysiotherapie’ en ‘Fitness’ samengevoegd onder één domein en daar een sterk beeldmerk voor ontwikkeld die zowel Fysiotherapie als Fitness uitstraalt. Daarnaast hebben we het karakter van Fysical treffend weten vast te pakken met de nieuw pay-off ‘Recht uit het hart’ en hebben we Vilain & Gai aangehaakt voor unieke fotografie voor op de website.

DOORVERTALEN NAAR ALLE ASSETS

Om ervoor te zorgen dat de nieuw ontwikkelde merkidentiteit overal duidelijk en herkenbaar naar voren komt, hebben we heel wat middelen aangepakt: van visitekaartjes, kleding en social ads tot aan lichtreclames en raambestickering.

Zo hebben we in 4 heldere stappen dit unieke sport concept voorzien van een sterk verhaal, een onderscheidende identiteit en een future-proof website die van het scherm afknalt!

3110 makes the difference!

Dankzij de input van 3110 aan Fysical Hillegersberg bij het opzetten van een nieuwe website en het optimaliseren van de betaalde campagnes zijn grote verbeteringen gerealiseerd:

• het organisch verkeer is toegenomen met 26%
• de gemiddelde laadtijd is verbeterd met 66%
• de conversieratio is met 338% toegenomen

Onze services

Web Design
Web Development
Logo & Huisstijl
Online Strategie

Bezoek fysical.nl