Content

What else to read, watch, do ...

Content

Heldere en unieke content

De content van je website bepaalt of je de interesse van je bezoekers wekt om verder te lezen en over te gaan tot een aankoop of andere actie. Heldere en unieke content kan er ook toe bijdragen dat je beter scoort in de zoekmachines en dat bezoekers vaker terugkeren naar jouw website. Juist daarom helpt 31 10 graag met het creëren van waardevolle content zodat jouw website de conversie behaalt die je voor ogen hebt.

Contentstrategie

Contentmanagement is een continu proces dat nooit klaar is. 31 10 heeft alle tools in huis om je hierbij te helpen en content te maken die perfect past bij jouw bedrijfsidentiteit. Wij maken pakkende video’s voor je website en social media. De content die we maken is multi-inzetbaar en kan dus voor diverse kanalen gebruikt worden.

We helpen je graag met het opzetten van een contentstrategie. Als je liever de focus richt op andere aspecten van je bedrijf, managen we alle content creatie voor jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat de bezoekers constant worden verrast en fans worden van jouw merk of bedrijf.

Beeldbank

Fotografie en illustraties zijn één van de belangrijkste ondersteunende elementen voor een website. Goede fotografie kan in één blik de juiste boodschap weergeven of ondersteunend werken bij het verhaal. Illustraties zijn helder en krachtig om in één oogwenk de juiste intuïtieve handeling te sturen. Fotografie en illustraties werken onderscheidend en geven emotie aan een website. Een eigen beeldbank biedt een enorme meerwaarde voor website, campagnes, social media en drukwerk.

Video en animatie

De beleving en verwachting van de bezoeker is veranderd. Mensen willen steeds minder lezen en steeds meer entertainment. Video biedt veel voordelen op het gebied van content marketing en de vindbaarheid, het vergroot je digitale netwerk, de deelbaarheid van een video is erg makkelijk en de toeschouwer wordt geëntertaind, zonder er iets voor te hoeven doen. Met een video kun je de klanten inspireren, binden en op een sfeervolle manier voorzien van de juiste boodschap.

Teksten

Hoewel video en foto’s steeds belangrijker worden, blijven goede teksten de basis van iedere website. Teksten informeren je bezoeker over wie je bent en wat je doet en geven informatie over je product. Als je de juiste tone of voice gebruikt die past bij jouw bedrijf, maak je het plaatje voor de bezoeker compleet en begrijpen ze wat jouw doel en motivatie is. Zoekmachines scannen de teksten op je site en zoeken naar inhoud die voor de bezoeker interessant en relevant is.

...life’s too short ...to think small