Video

Video stimulates senses

Video

Conversie

Niets is minder waar; informatie die gepresenteerd wordt via beelden wordt beter en makkelijker opgenomen dan tekst alleen. De beelden en geluiden van jouw video prikkelen de zintuigen van de kijker. Hierdoor blijft de boodschap beter hangen.

Tegelijkertijd geef je de kijker toegang tot wie je bent als bedrijf en wat je doet. De kijker krijgt hierdoor meer vertrouwen in jouw dienst of onderneming. Bijna de helft van de consumenten gaat sneller over tot een online aankoop als zij een video hebben gezien van het product of de dienst.

Corporate Identity

De meest populaire vorm van het overbrengen van een boodschap in beeld is dan ook video.
Voor 31 10 is video eveneens onlosmakelijk verbonden met het overbrengen van jouw corporate identity. Wij zorgen er daarom voor dat de video perfect aansluit bij de stijl en tone of voice van de website.

31 10 zet gaar een tandje bij om de boodschap van jouw onderneming over te brengen.

Online marketingdoeleinden

Een video kan op vele manieren gebruikt worden. Als visitekaartje voor je bedrijf (corporate video en/of animatie), voor online marketingdoeleinden, of als instructiefilm voor klanten of medewerkers. Vaak wordt video ingezet voor een combinatie hiervan. Een corporate video is bijvoorbeeld ook heel goed te gebruiken voor de online promotie van je bedrijf op social media. Ons doel is altijd om de video’s multi-inzetbaar te maken, zodat meerdere kanalen worden bediend.

Concepting

31 10 heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van concepten en het maken van video’s die de boodschap op de website versterken. Voor de productie van onze video’s werken wij samen met Studio BENG BENG gespecialiseerd in visual identity, concepting en video producties.

Bekijk de video’s die 3110 samen met Studio BENG BENG voor Danaë en EE Label Factory hebben gerealiseerd om een indruk te krijgen van wat een video kan betekenen voor de uitstraling van je bedrijf en je website.

...be where ...the world is going