Webdesign – UI/ UX

It's not a matter of taste

Webdesign – UI/ UX

Web design

Bezoekers van jouw website beoordelen jouw betrouwbaarheid op basis van het design. First impressions matter. Met een uniek vormgegeven en gebruiksvriendelijke website is jouw bezoeker direct verknocht. En klikt daarom sneller door om te zien wat jouw bedrijf te bieden heeft. De kans op een aankoop, aanvraag of andere actie wordt daarmee aanzienlijk vergroot.

Make your visitors... ...fall in love...

User Interface en User Experience (UI/UX)

31 10 beschikt over een team van ervaren ontwerpers die gespecialiseerd zijn in user friendly websites. Hierdoor wordt jouw site gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en functioneel. Onze designs stimuleren bezoekers jouw dienst of product af te nemen, en ze een prettige ervaring mee te geven. Zodat de kans groter is dat men in de toekomst terugkeert.

Huisstijl

Bij het ontwerpen van een huisstijl vragen wij hoe jij wilt dat mensen jouw bedrijf ervaren en wie je wilt bereiken. Is je bedrijfsfilosofie nu juist vernieuwend, uitbundig of straight up sober. Wij helpen de belangrijke kenmerken zichtbaar te maken. Meer dan alleen met het logo, verwerkt in een complete huisstijl die jouw merk laat stralen.

Web, Desktop & App Design

Aan de hand van de beschikbare data en statistieken, maken wij een analyse van de huidige online performance van jouw bedrijf. Hiermee ontwikkelen wij een online strategie. Die als basis staat voor een functionele vormgeving.

We werken voor grote merken, kleine start-ups en alles daartussenin die op een positieve manier het verschil willen maken. We doen dit door goed te luisteren naar jouw wensen, en dit te vertalen naar een pakkend design. We nemen je daarna mee op reis om een naadloze overgang naar de uitvoering te garanderen.

...with your unique website... ...and show them what you got

Gerelateerd werk

Workout Club; Een compleet nieuwe website

Naast de ontwikkeling van een compleet nieuwe corporate identity, hebben wij een user experience re-design voor de website gemaakt.

Lees meer: Elke training is een ware beleving

Dille & Kamille; Duurzame webshop

Al bijna 50 jaar inspireert Dille & Kamille mensen om bewust, onthaast en duurzaam te leven. In harmonie met elkaar en de natuur. Het verhaal van Dille & Kamille begon back in the days in 1974 sindsdien is Dille & Kamille uitgegroeid tot 42 winkels in Nederland, België & Duitsland mét een online webshop. 3110 kreeg de uitdaging om de webwinkel om te vormen tot een echte Dille & Kamille beleving.

Lees meer: De dingen die er toe doen
Op zoek naar een ervaren online partner? Neem contact op