Bas kosters studio

Toekomstbestendige webshop

Bas Kosters is een Nederlandse modeontwerper & kunstenaar. Het is altijd een feest om met hem samen te werken en verlenen graag onze services om zijn kunstwerken online te presenteren.

In april 2018 heeft Bas Kosters het Cultuurfonds Mode Stipendium ontvangen. Dit is de belangrijkste en grootste prijs in de Nederlandse fashion wereld die een modeontwerper kan ontvangen. De prijs werd uitgereikt tijdens de preview van zijn project ‘Hope’ in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Momenteel werken wij aan zijn nieuwe online presentatie.

Ga naar de Bas Kosters website

Persoonlijke website met internationale exposure

Bas was op zoek naar een online platform met een look & feel die naadloos aansluit bij zijn persoonlijkheid. Ook wilde hij internationaal beter benaderbaar zijn en grotere internationale exposure voor zijn werk. Een van de meest essentiële onderdelen van de nieuwe site was het direct bereikbaar maken zijn fashion items via de nieuwe webshop.

Een website als wit canvas voor kunst

De kleurrijke ontwerpen van Bas zijn de hoofdrolspelers van de website. Daarom hebben wij gekozen voor een neutrale, zwart/witte achtergrond. Hierdoor heeft de bezoeker direct aandacht voor de designs van Bas. Daarnaast heeft Bas nu de mogelijkheid om via zijn blog de bezoekers op de hoogte te houden van nieuwe exposities en nieuwe collecties.

Op de website vind je de laatste items van de collectie van Bas in een overzichtelijk en ruimtelijk vormgegeven webshop waar de aandacht, dankzij de vormgeving, meteen naar de producten gaat.

Onze services

Webdesign
Web Development