Marship Engineering

Installaties voor de Maritieme
industrie en Offshore

Al ruim 50 jaar is Marship Engineering wereldwijd actief in de maritieme olie- en gasindustrie. Marship Engineering levert service onderdelen en totaalproducten, zoals: water- en afvalzuiveringsinstallaties.

Daarnaast vertegenwoordigt Marship Engineering toonaangevende merken in de maritieme industrie, zoals: Scienco/FAST, Coffin Turbo Pump, KYMA AS, Delitek, Terragon en Compass Water Solutions. Marship Engineering is gevestigd in het centrum van wereldhavenstad Rotterdam en in Glyfada, vlakbij Athene in Griekenland.

Marship x 3110 - homepage

Informatie met de stroom mee

‘Back in the days’ toen informatieve brochures nog volop verstrekt werden op grootschalige publieke evenementen, ontstond de vraag bij Marship Engineering “hoe deze informatie over de innovatieve installaties gemakkelijker aan de man te krijgen binnen de maritieme industrie”. Destijds was men nog mening dat binnen bepaalde branches – sites, social platforms en alle functies hiervan op diverse apparaten – toch niet geraadpleegd zouden worden.

Niets is minder waar. De transitie van een online folder naar een kennisbank, info-centre met alle technische data en download-mogelijkheden tot visuele interactieve media hebben Marship Engineering een sterke online positie geboden.

Huisstijl          Online Strategie          Webdesign          Web Development

Marship x 3110 - photography

Een fris logo

Nabij het kantoor van Marship Engineering staat het nationale monument ‘De Boeg’ van Fred Carasso. Een herkenningspunt voor alle die in maritieme industrie werkzaam zijn en voor Marship is dit monument verbonden aan haar lange traditie voor het bieden van kennis en ervaring en het leveren van snelle, efficiente en maximale kwaliteit.

We hebben het logo na 40 jaar nieuw leven ingeblazen. Hierbij was het belangrijk om trouw te blijven aan het oorspronkelijke ontwerp. En hebben deze in een nieuw en fris jasje gestoken. Het logo is volledig gedigitaliseerd en gebruiksvriendelijk gemaakt voor diverse toepassingen: offline en online. Marship Engineering heeft het logo weer in gebruik genomen en versterkt hiermee haar identiteit.

Marship x 3110 - logo animatie
Marship x 3110 - Logo

Set your own course

Marship bedient de maritieme industrie wereldwijd met innovatieve product en branche informatie. De gebruikersvriendelijke website zet de juiste koers naar de gewenste informatie. We kunnen zeggen dat we deze hoeveelheid aan technische informatie en mogelijkheden visueel aantrekkelijk hebben neergezet.

Door onder andere de installaties en pompen solitair en soms met effect af te beelden. De producten krijgen hierdoor een eigen gezicht en spreken de bezoeker doeltreffend aan. Waar het kompas op ingesteld staat, de bezoeker kan op ieder gewenst moment Service&Parts aanvragen, Projecten en het Info Centre raadplegen.

Marship x 3110 - product page
Marship x 3110 - organic traffic
Marship x 3110 - bouncerate
Marship x 3110 - conversion rate

Mobile friendly

Responsive sinds 2014. Destijds hebben we de afweging gemaakt om bepaalde informatiestukken beter leesbaar te maken op mobiel. Het is tevens de kracht van de gebruiker hoe de informatiestukken uptodate en leesbaar te houden. Zo volgt Marship Engineering de technische ontwikkelingen op de voet en toont hiervan de resultaten op de diverse apparaten in gebruik in de diverse marktsectoren: Maritieme koopvaardij, Offshore gespecialiseerde schepen, Olie & gaswinning/ productie en Scheepsbouw & reparatie.

Marship x 3110 - mobile

Merk identiteit

Een omnichannel strategie. Om Marship uniform herkenbaar te maken zijn de online en offline uittingen voorzien van een rebranding. Van diverse POS-materialen zoals presentatiemappen, brandend product brochures, productcatalogus boek, visitekaartjes, beursstands, digitale handtekeningen ontworpen.

Marship x 3110 - coffin turbo pump

Klaar om een geoliede machine te zien? Bezoek de website van Marship Engineering!