Marship Engineering

Informatieve website voor
de Maritieme industrie

Al ruim 50 jaar is het Rotterdamse Marship Engineering wereldwijd actief in de Maritieme olie industrie en gasindustrie. Marship levert service onderdelen en totaalproducten, zoals bijvoorbeeld: water- en afvalzuiveringsinstallaties. Daarnaast vertegenwoordigen zij toonaangevende merken in de maritieme industrie, zoals: Coffin Turbo Pump, Delitek, Terragon Europe, EnviroCleanse en Compass Water Solutions. Marship Engineering is gevestigd in het centrum van wereldhavenstad Rotterdam en in Glyfada, vlakbij Athene in Griekenland.

Portal voor branche informatie

De eerste stap was om het logo na 40 jaar nieuw leven in te blazen. Om vervolgens een nieuwe website te creëren die de Maritieme industrie wereldwijd kan bedienen. De website is een portal met diverse branche informatie.

Effectieve website en fris logo

De nieuwe website van Marship is eenvoudig en effectief vormgegeven. Om de website visueel aantrekkelijk te maken hebben we gekozen om de pompen en installaties solitair en soms met effect af te beelden. De producten krijgen hierdoor een eigen gezicht en spreken de bezoeker aan. Daarnaast heeft de website nu een makkelijk bij te houden nieuwspagina.

Op de pagina ‘Info Centre’ kunnen bezoekers en klanten alle benodigde informatie en wetgeving betreffende de branche downloaden. Daarmee zorgt Marship Engineering dat bezoekers van de website altijd up-to-date zijn en dat ze een reden hebben om terug te keren naar de website. Ook houdt Marship bezoekers op de hoogte over de laatste projecten die ze hebben uitgevoerd.

Ga naar de Marship Engineering website

Het logo is destijds geïnspireerd op het oorlogsmonument ‘De Boeg’ van Fred Carasso. Wij hebben het logo in een nieuw en fris jasje gestoken en zijn op verzoek van Marship trouw gebleven aan het oorspronkelijke ontwerp. Het nieuwe logo is volledig gedigitaliseerd en gebruiksvriendelijk gemaakt. Marship heeft het logo weer in gebruik genomen en versterkt hiermee haar identiteit.

Onze services

Huisstijl
Webdesign
Web Development
Web Analyse

Interesse in impact investment voor clean water projects, lees meer over NEXUS center.