GGZ Ecademy

Samen leren in de ggz

GGZ Ecademy is een vereniging van ggz- en onderwijsinstellingen. De coöperatie telt in totaal ruim 85 leden.

GGZ Ecademy ontwikkelt, onderhoudt en distribueert actuele en betaalbare leerproducten van hoge kwaliteit voor professionals en studenten die actief zijn binnen de geestelijke gezondheidszorg. Door deze gezamenlijke aanpak levert GGZ Ecademy een belangrijke bijdrage aan het waarborgen en delen van kennis binnen deze instellingen en opleidingen.

GGZ Ecademy x 3110 - 9 illustrations
GGZ Ecademy x 3110 - ilustrations

Samen leren in de ggz

Onder het motto ‘Samen leren in de ggz’ worden circa 90.000 mensen in deze sectoren bediend en hebben de professionals toegang tot ruim 229 leerproducten zoals e-learning modules, trainingen, webinars en video platforms.

Tot de leden van GGZ Ecademy behoren onder andere GGZ Noord-Holland, Hogeschool Rotterdam, GGZ Drenthe, de Dienst Justitiële Inrichtingen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en de University of Applied Sciences.

GGZ Ecademy x 3110 - businesscards
GGZ Ecademy x 3110 - ilustration

Overzichtelijk webdesign voor efficiënt gebruik

Zoals gebruikelijk heeft 3110 eerst een uitgebreide analyse gemaakt van de performance van de huidige website. Op basis hiervan hebben wij een nieuw, maatwerk concept voor GGZ Ecademy ontworpen. Een optimale customer journey hebben we bovenaan de lijst met aandachtspunten gezet.

Het beknopte menu zorgt ervoor dat de diverse doelgroepen direct zien hoe zij moeten navigeren om snel bij de informatie te komen die zij zoeken.

Nieuw op de website is de productcatalogus. Waar men op de oude site uitgebreid moest zoeken naar een specifieke cursus, heeft 3110 in het design een overzichtelijke productcatalogus ingevoegd. Inclusief zoekfunctie!

Door het gebruik van een modern lettertype, heldere kleuren en frisse graphics wordt de informatie nu ‘vriendelijker’ en dus toegankelijker overgebracht. En met het plaatsen van actueel en relevant beeldmateriaal oogt de website niet alleen eigentijdser, ook verbetert dit de vindbaarheid van de website aanzienlijk.

Online strategie           Huisstijl           E-mail marketing

GGZ Ecademy x 3110 - promotion

Blended learning met een duidelijke route

Vanuit de behoefte om online helder en meer responsive (op mobiele apparaten) aanwezig te zijn moest de bestaande website opnieuw worden ontworpen.

GGZ Ecademy had als wens dat de diverse doelgroepen makkelijker hun weg konden vinden op de site en dus de informatie over de diverse leerproducten sneller werden bereikt. Gebruiksvriendelijk, informatief en compleet waren de sleutelwoorden.

Een andere belangrijke doelstelling was het beter vindbaar maken via Organic Search van ggzecademy.nl om zo ook potentiële leden te bereiken.

GGZ Ecademy x 3110 - mobile pages

Klaar om samen te leren!

Ga naar de website van GGZ Ecademy.