Webshop/ E-commerce

Shop till you drop

Webshop/ E-commerce

Moe van het eindeloos zoeken naar een gebruiksvriendelijke E-commerce oplossing voor jouw Webshop?

Door het grenzeloze aanbod met de vele opties zie je door de vele bomen het bos niet meer en verlies je veel kostbare tijd die je liever aan iets anders had besteed of zelfs, had moeten besteden. Jij wilt gewoon een E-commerce oplossing waarmee je direct aan de gang kunt. Hoe moeilijk kan het zijn zou je zeggen.

Nou, dan heeft 3110 heel goed nieuws voor jou. Wij hebben een gebruiksvriendelijke, simpele en snelle E-business oplossing ontwikkeld; de 3110 Webshop – een ideale mix van WooCommerce, Magento, Ubercart en Drupal.

De oplossing

Onze B2C en B2B klanten bestookten ons met vragen over de ontelbare opties van hun bestaande E-commerce systeem. Zij vroegen zich terecht af waarom er zoveel opties waren die zij eigenlijk helemaal niet nodig hadden.

Wij op onze beurt hebben onze klanten gevraagd wat zij nodig hebben om zorgeloos hun webwinkel te laten draaien. Ook hebben wij hen gevraagd naar hun gebruikerservaringen met de verschillende E-commerce systemen, om zo vervolgens die opties en benodigdheden vanuit de klant te ontwikkelen in onze E-shop.

3110 heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met deze grote en uitgebreide E-commerce systemen en wij hebben eens goed gekeken wat nu precies de voor- en nadelen zijn van deze oplossingen.

3110 Webshop

Met al deze informatie als uitgangspunt hebben wij de 3110 Webshop ontwikkeld; een gebruiksvriendelijke, splinternieuwe en unieke totaaloplossing waarmee zelfs de grootste hobbyist direct aan de slag kan.

Wij zijn 100% te werk gegaan volgens het KISS model; ‘Keep it Smart & Simple’.

Voor het gebruik van deze online shop hoef je dus geen cursus te volgen en geen gebruiksaanwijzingen in formaat van een telefoonboek te lezen. Jij bent eigenaar van een webwinkel en hebt vanzelfsprekend geen kennis over techniek of programmeren en waarom zou je ook; jij wilt gewoon jouw producten snel en effectief online verkopen, that’s it.

  • met de 3110 Webshop zet je in een handomdraai al je producten online
  • kun je jouw voorraad beheren en specificeren op productcategorie, merken, variaties, verzendkosten per land, kortingsprijzen en promotiecodes
  • verder kun je gemakkelijk foto’s toevoegen, de omschrijvingen wijzigen van je producten en reviews verzamelen
  • de BTW, SEO, bestelstatus, betaalmodule, betalingssystemen en facturen; alles staat voor je klaar voor een helder bestelproces
  • 3110 verzorgt de updates en onderhoud van je webshop
  • dus; inloggen en go!

Tip: Denk ook aan aftersales, marketing automation en privacy. 3110 is partner van Laposta en zorgt voor het optimaliseren van jouw online verkoopstrategie.

Hoe werkt het?

Ook hier volgen wij het KISS-model.

Jij koopt de 3110 Webshop inclusief servicecontract en wij zorgen ervoor dat alles binnen no-time wordt klaargezet zodat jij meteen aan de slag kunt.

Het maakt niet uit of je een klein of heel groot bedrijf bent; de 3110 Webshop is er voor iedereen. Het zou kunnen dat we voor jouw specifieke situatie of huisstijl een extra stapje moeten zetten, maar dat is voor ons geen probleem. Size doesn’t matter!

Jouw webwinkel draait op onze server zodat wij circa 2 keer per maand updates kunnen draaien waardoor jouw webshop altijd optimaal blijft functioneren.

Heb je feedback? Vertel het ons!

Wij verzamelen alle feedback van onze klanten en kijken vervolgens hoe en waar wij de 3110 Webshop kunnen verbeteren en/of aanpassen aan jouw wensen. Dit gebeurt op geheel democratische wijze; hoe meer mensen met dezelfde wensen hoe sneller wij een update kunnen maken. Jouw feedback is dus ook voor andere gebruikers belangrijk!

De 3110 Webshop wordt continu doorontwikkeld en via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de nieuwste updates.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even naar de projecten van The Harbour Kids en Buningh om een idee te krijgen hoe jouw webwinkel eruit zou kunnen zien.

Met de 3110 Webshop kun jij je zorgeloos focussen op je bedrijf en heb je géén omkijken meer naar het functioneren van je webwinkel!

...online shopping ...no pants ...no makeup ...no problem