Webmastering

Master your website, elevate your online presence

Webmastering

webmastering - 3110

Webmastering is van essentieel belang voor het succes van jouw online aanwezigheid. Door frequente optimalisatie en onderhoud zorg je ervoor dat de website goed presteert, veilig en up-to-date is. Het optimaliseren en onderhoud moet niet gaandeweg verzaken en verdwijnen van de prioriteitenlijst. Wij helpen je bij het onderhouden, aanvullen en optimaliseren van jouw website(s). Van technisch web onderhoud, ondersteuning bij website migratie tot zoekmachine optimalisatie en content management, onze experts nemen alles uit handen!

Door het uitbesteden van webmastering taken kun jij focussen op jouw kernactiviteiten.

Life’s too short... ...to read boring stuff

Dus heb jij meer tijd en focus nodig voor de groei en doelstellingen van jouw bedrijf? Maar, staat het beheer van jouw website in de weg? Geen zorgen, onze webmasters zijn er om jouw website up-to-date te houden.

Wat houd onze webmastering precies in?

Onze experts hebben kennis van diverse content management systemen zoals WordPress, Magento en Shopify. Het beheren van de inhoud op verschillende websites is daarom aan ons besteed. Denk aan SEO-copy voor (content)pagina’s of website breed, het creëren van nieuwe pagina’s, het maken of bijsnijden van illustratieve content en het verbeteren van de leesbaarheid. Daarnaast dragen we zorg voor technisch web onderhoud en ondersteunen we bij website migratie.

We werken samen met het interne marketing- en IT-team en luisteren naar de wensen en behoeften wat betreft content management. Daarnaast is het ook mogelijk om de content management uit te besteden en de content door onze experts te laten schrijven, ontwerpen en vertalen voor jouw website.

Onze webmastering mogelijkheden op een rijtje:

  • Technisch onderhoud van de website;
  • Updaten van het CMS;
  • SEO en Medical copy;
  • Beheren van inhoud op de website, o.a. nieuwe pagina’s en afbeeldingen publiceren;
  • Ondersteuning bij website migratie;
  • Vertalingen.

 

Staat jouw wens hier niet tussen? Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden!

...you don’t have time to waste See what 3110 can do for you
Hoe ga je het anders doen?

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, hanteren we drie verschillende servicecontracten. Deze zijn gebaseerd op in te plannen sprints (per maand, 2-weken) voor stories, epics en een efficiënte workflow. Dit kan gebruikt worden voor design, marketing, development en webmastering opdrachten.

Vraag ook naar ons onderhoudscontract voor hosting, updates en het beveiligingscertificaat.

 

 

Gerelateerd werk

Fysical; Een future-proof website

We zijn in een aantal strategische sessies de diepte in gedoken om tot de kern van het DNA van Fysical te komen. Om daaruit content te creëren en managen die hun core business ondersteunt. Van detail-, overview- en landingspagina’s tot technisch web onderhoud en website re-design. Fysical weet zichzelf in Hillegersberg te profileren door een geoptimaliseerde website.

Lees meer: De sportschool van de toekomst

in-lite; in de spotlight

in-lite, het innovatieve én luxueuze merk voor buitenverlichting waarbij alles draait om beleving. Het optimaliseren van up-to-date content is van groot belang op deze e-commerce website. Van het publiceren van diverse content pagina’s tot het creëren én uitvoeren van een testplan voor de website migratie. in-lite vergroot haar online aanwezigheid!

 

Lees meer: De magie van tuinverlichting
Master jouw website Neem contact op