E-commerce

With Complimentary Gift Wrapping

E-commerce

E-commerce

Maak jouw visie werkelijkheid door samen met 3110 een stabiele en conversiegerichte webshop te ontwikkelen. Een webshop die meegroeit met jouw succes en naadloos aansluit bij jouw merkbeleving.

Ons E-commerce development team is gespecialiseerd in het bouwen van geïntegreerde E-commerce infrastructuren die geoptimaliseerd zijn voor een vlekkeloze klantervaring. Wij zetten front-office en back-office automatisering op, onderhouden interactiviteit binnen de gekoppelde omgeving en bieden slimme, simpele en intuïtieve tools voor niet-technische gebruikers om hun E-commerce oplossingen te beheren.

Creating rich brand experiences Selling anywhere...
3110 - Ecommerce

Hoe we het doen

Wij ontwerpen en ontwikkelen digitale producten en online ervaringen die onze klanten helpen groeien, innoveren en transformeren. We luisteren, leren en begrijpen voordat we bouwen. We identificeren samen jouw doelen en gebruiken onze expertise om realistisch en effectief werk op te leveren. Wij geven prioritering aan de optimalisatieslagen in de back-end processen van jouw bedrijf. Dat betekent dat we integreren met huidige bestaande systemen en tech stacks zoals die nu al draaien. Hiernaast ontwikkelen we strategieën aanvullend op jouw activiteiten en leveren een functioneel veranderingstraject zonder jouw dagelijkse werkzaamheden te verstoren.

Headless E-commerce

De voordelen van een Headless E-commerce website (back-end los te koppelen van de front-end) zijn onder andere een boost in snelheid en flexibiliteit. Want één enkele back-end kan gegevens leveren aan een willekeurig aantal kanalen, en bovendien vereisen wijzigingen aan een front-end interface geen back-end codering. Pluspunt is dat webdesigners niet langer beperkt zijn tot een rigide set van ingebouwde thema’s en sjablonen.

Technologie onafhankelijk

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met verschillende platforms zoals onder andere WordPress, Shopify, Drupal, Magento en met maatwerk software in Laravel, Angular en Vue. Met 87+ geïmplementeerd platformen en veel kennis van extensies en -integraties. Wij maken maatwerk, gebaseerd op ons eigen framework, die perfect aansluiten bij jouw verwachtingen.

...and everywhere... ...in a customer-friendly way

–  Gerelateerde projecten  –

Athlon Essential - project

Athlon

3110 heeft de website van Athlon Essential getransformeerd van een statische website naar een dynamische E-commerce oplossing. De nieuwe site is makkelijk te beheren, supersnel en zeer klantgericht. Het aanvraagproces is volledig geautomatiseerd en de medewerkers van Athlon hebben hierdoor makkelijker contact met de klanten en meer tijd om offertes te maken. 

Zakelijk leasen bij Athlon

Duurzame webshop

Al bijna 50 jaar inspireert Dille & Kamille mensen om bewust, onthaast en duurzaam te leven. In harmonie met elkaar en de natuur. Het verhaal van Dille & Kamille begon back in the days in 1974 sindsdien is Dille & Kamille uitgegroeid tot 42 winkels in Nederland, België & Duitsland mét een online webshop. 3110 kreeg de uitdaging om de webwinkel om te vormen tot een echte Dille & Kamille beleving.

Lees meer over Dingen die ertoe doen
3110 - In-lite case

Maak buiten bijzonder

in-lite, een innovatief en luxueus buitenverlichtingsmerk waarbij alles draait om beleving. Met slimme technologie en kwaliteitrijke Nederlandse designs maakt in-lite van iedere buitenruimte een unieke plek. De producten zijn duurzaam en energiezuinig door LED-lichtbronnen.

In de spotlight
Wil jij ook zorgeloos focussen op je bedrijf samen met een ervaren Webshop partner? Neem contact op