Brand Identity

Show who you are

Brand Identity

Brand Identity

Goede marketing begint bij je merk

Het creëren van een sterk merk is altijd gewenst, maar geen fluitje van een cent. Merkidentiteit is meer dan alleen een logo, het is de uitstraling van je bedrijf waardoor mensen je kunnen onderscheiden van de concurrentie. Jouw merk is wat de wereld ziet. Net als het menselijk DNA is het ingewikkeld om te creëren, maar als het goed wordt gedaan, drukt het een permanente, unieke stempel op alles wat je doet.

Onze missie: jouw verhaal tot leven brengen. Door je strategie en belofte af te stemmen op de juiste stijl ontstaat er een stukje magie.

Bij het ontwerpen van een huisstijl vragen wij hoe jij wilt dat mensen jouw bedrijf ervaren en wie je wilt bereiken. Is je bedrijfsfilosofie nu juist vernieuwend, uitbundig of straight up sober. Wij helpen de belangrijke kenmerken zichtbaar te maken. Met meer dan alleen het logo, verwerkt in de complete huisstijl.

...show who you really are ...be daring
Ombudsman Rotterdam Rijnmond - ORR - 3110

We werken voor grote merken, kleine start-ups en alles daartussenin die op een positieve manier het verschil willen maken. We doen dit door goed te luisteren naar jouw wensen, en dit te vertalen naar een pakkende corporate identity. We nemen je van start tot finish mee op reis om een naadloze overgang te garanderen.

Consistente huisstijl

Een goede huisstijl laat duidelijk zien wie je bent en wat je doet. Het zet extra kracht achter alle online en offline uitingen en zorgt ervoor dat je sneller wordt herkend. Het is daarom erg belangrijk om een huisstijl te hebben waarvan je de herkenbare elementen consistent kunt doorvoeren.

Corporate identity

De visuele identiteit waarmee een bedrijf of organisatie naar buiten treedt. Denk bijvoorbeeld aan het design van je website, drukwerk, promotiemateriaal en alle andere uitingen waarmee jouw bedrijf zich presenteert. Het is belangrijk dat de identiteit aansluit bij zowel de medewerkers van de organisatie als de doelgroep, zodat iedereen zich volmondig verbonden voelt tot het merk.

Wij zorgen dat jouw brand identity terugkomt in het ontwerp van je website, waardoor bezoekers jouw merk direct herkennen. Daarmee straal je overal de zelfde waarden uit en zorg je voor sterke aanwezigheid via alle online kanalen. Lees meer over Webdesign.

Bedrijfsfilosofie

Bij het ontwerpen van een huisstijl vraagt 31 10 hoe jij wilt dat mensen jouw bedrijf ervaren en wie je wil bereiken. Is je bedrijfsfilosofie vernieuwend, uitbundig of juist sober. Dit zijn belangrijke kenmerken die 31 10 zichtbaar maakt. Niet alleen in het logo, maar in de complete huisstijl van je bedrijf. We doen dit door goed te luisteren naar jouw wensen, te kijken naar je bedrijfsactiviteiten en naar de markt waarin je speler bent. 31 10 vertaalt dit voor jou naar een pakkende corporate identity. Vanzelfsprekend ben je vanaf het begin tot het einde bij de ontwikkeling van jouw huisstijl betrokken.

...be authentic ...you should be you ... always

Onze logo's

3110-eelabelfactory-logo
3110-workoutclub-logo
3110-nederlands-astmacentrum-Davos-logo
3110-BTS360
3110-BESTICO-logo
3110-value-added-finance-logo
3110-de-mik-en-luid
3110-qrite-logo
3110-safeharbour-logo
3110-ckylo-logo
3110-dierenarts-kim
3110-theharbourkids-logo
3110-marship-logo

Van den Assem; dé fijnproever in schoenen

Gepassioneerd familiebedrijf met liefde voor de beste kwaliteit in schoenen & accessoires. Het design team van 3110 gaf de hele site een frisse look, een refresh van het huidige design vertaald naar de moderne e-commerce. Door hun krachten te bundelen met onze data-analisten verwerkte het design team updates op conversie kritische aspecten van de gehele klant ervaring.

Lees meer: Schoenen die het verschil maken

Dille & Kamille; Duurzame webshop

Al bijna 50 jaar inspireert Dille & Kamille mensen om bewust, onthaast en duurzaam te leven. In harmonie met elkaar en de natuur. Het verhaal van Dille & Kamille begon back in the days in 1974 sindsdien is Dille & Kamille uitgegroeid tot 42 winkels in Nederland, België & Duitsland mét een online webshop. 3110 kreeg de uitdaging om de webwinkel om te vormen tot een echte Dille & Kamille beleving.

Lees meer: De dingen die er toe doen

Onze projecten variëren van Brand Identity, Brand Strategy, Book Design, Corporate identity, Huisstijl, Bedrijfsfilosofie, UI/UX Design, Rebranding, Iconography, Animaties, Illustraties, Website Design, Foto en Video campagnes, Mailing templates, Onepager, Brochures en Leaflets, POS materialen, Merchandise, Print en Banners, Packaging Design en Brand Experience tot Digital Activation en Omni-Channel Design.

 

Een nieuwe huisstijl laten maken? Neem contact op