Met de door 3110 geheel vernieuwde website biedt de vereniging GGZ Ecademy haar leden een sterke online vertegenwoordiging en een gebruiksvriendelijke, moderne e-learning omgeving.

GGZ Ecademy vraagt

Meer dan 65.000 professionals maken bijna dagelijks gebruik van de ruim 150 kwaliteits-leerproducten die de GGZ Ecademy samen met haar leden ontwikkelt met en aanbiedt aan ggz- en onderwijsinstellingen. Hiermee levert GGZ Ecademy een belangrijke bijdrage aan het waarborgen en delen van kennis binnen deze instellingen en opleidingen.

3110 lost op

Na een uitgebreide analyse heeft GGZ Ecademy gekozen voor een maatwerk oplossing met een nieuw en overzichtelijk menu en een door 3110 ontworpen efficiënte productcatalogus mét zoekfunctie.

Door het optimaliseren van de customer journey vinden bezoekers nu in no time de informatie over de leerproducten die zij zoeken. In de uitgebreide productcatalogus, met een eigen menubalk, is het namelijk makkelijk ‘bladeren’!

Een andere belangrijke wens van GGZ Ecademy was om online beter vindbaar te worden voor de diverse doelgroepen en aankomende leden alsmede. Het geschikt maken van de website voor mobiele apparaten was zeker ook een belangrijke prioriteit.

De nieuwe website voorzien van een eigentijds lettertype en nieuwe, actuele foto’s die representatief zijn voor de activiteiten van GGZ Ecademy en zorgen voor een sterk verbeterde online aanwezigheid.

Meer weten over het project 3110 x GGZ Ecademy?