Workoutclub

An app that works. Out.

De HIIT (High Intensive Interval Training)-app van de Workoutclub maakt het mogelijk ook buiten de sportschool een vakkundige training te volgen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is je registreren en de Workoutclub-app te installeren op je telefoon of tablet. Dankzij de drie abonnementsvormen zit er altijd een optie tussen die aansluit bij jouw sportbehoefte.

Met de app kan je precies zien of jouw HIIT effect heeft gehad en of je een stap dichterbij jouw doel bent. Daardoor blijf je gemotiveerd om bij iedere training weer het beste uit jezelf te halen. De website heeft ook een webshop met must-haves om je weer helemaal fit te voelen en die goed van pas komen tijdens de High Intensive Interval Trainingen van de Workoutclub.

De perfecte app om thuis te sporten

Willeke Zorg, jarenlang werkzaam als personal trainer in haar sportschool, wilde een app ontwikkelen die de mogelijkheid biedt om op ieder gewenst moment te trainen.
 De ervaring leerde haar dat veel mensen het prettig vinden om te trainen waar en wanneer het hen uitkomt. Haar wens was om iedereen de mogelijkheid te geven om lekker in hun vel te zitten.

Voor deze mensen zou zo’n app een zeer welkom alternatief zijn. Om de app en haar e-boeken over sporten, voedingsadvies en FIT-recepten te promoten wilde Willeke ook een ondersteunende website met webshop.

Ga naar de Workoutclub website

Een app die je motiveert

3110 heeft de Workoutclub-app en bijbehorende marketing-website met webshop ontwikkeld. Het ontwerp is strak en overzichtelijk. De helder vormgegeven iconen laten goed zien wat de app biedt en wat trainen voor je lichaam kan doen. To-the-point en met korte oneliners.

Alles wat je in de app ziet en hoe het werkt is geheel, in samenspraak met Willeke, naar het concept en vormgeving van 3110. Voor de website hebben wij een geheel nieuwe huisstijl en e-books vormgegeven.

 

"Ik vind Niels een groot talent!  Hij kan niet alleen heel goed een briefing vertalen in een design maar hij denkt ook heel goed mee en geeft topadvies. Elke keer was ik zo blij mee het voorstel dat ik heel weinig tot geen feedback had op het ontwerp. Ik kom zelf uit de ontwerp/reclamewereld en ben mij er heel bewust van dat dit zeldzaam is. Normaal zijn meerdere feedback rondes heel gewoon.

De laatste versie van de Workoutclub website is online gegaan in januari 2016 en tot op heden vind ik het ontwerp nog steeds geweldig. Het logo en de huisstijl elementen zijn ook tijdloos en gaan gewoon mee naar het volgende ontwerp voor een nieuwe website wegens uitbreiding van het bedrijf.

Naast zijn professionaliteit is Niels ook gewoon een hele sympathieke en intelligente man waardoor samenwerken altijd heel leuk is!"
Willeke Zorg, Workoutclub