NEXUS Center

Platform voor investeringsmogelijkheden
in duurzame voeding, water en energie

Een té groot deel van de wereldbevolking heeft geen toegang tot basisbehoeften, zoals schoon drinkwater en energie. Hierdoor is het voor velen van hen ook niet mogelijk een rendabel bedrijf te starten waarmee zij een fatsoenlijk inkomen kunnen genereren.

Met NEXUS Centers worden geïsoleerde gemeenschappen gefaciliteerd met niet alleen deze onmisbare voorzieningen, maar ook met een solide bedrijfsplan en de noodzakelijke know-how. Het uitgangspunt is namelijk altijd dat de lokale bevolking samen met WECONNEX AG voor 100% eigenaar wordt van de betreffende onderneming en in de toekomst niet meer afhankelijk hoeft te zijn van hulp van derden. Een duurzame impact.

NEXUS Center Nederland

NEXUS Center Nederland is een samenwerkingsverband van Water Tech Trading en het Zwitserse WECONNEX AG.

Water Tech Trading is gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame oplossingen voor watervoorzieningen en afvalbeheer op geïsoleerde locaties. Water Tech trading helpt NEXUS Center vooral met het werven van fondsen én het vinden van partners die ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van duurzame bedrijfsplannen van diverse projecten.

NEXUS Center Nederland is onderdeel van NEXUS Center Zwitserland.

WECONNEX AG

WECONNEX AG is producent van mobiele watermakers op zonne-energie.

Zij werken samen met partners en investeerders voor projecten in ontwikkelingslanden en met diverse lokale overheden. WECONNEX AG is daardoor goed op de hoogte van wat de behoeftes zijn van de lokale gemeenschap. Binnen NEXUS Center ligt de focus van WECONNEX AG met name op het ontwikkelen van duurzame water- voedsel en energieoplossingen.

Een platform voor investeringsmogelijkheden

Een van de belangrijkste verbeteringen aan de website van NEXUS Center is dat deze nu volledig naar de stijl van nexus-center.ch is omgebouwd en geoptimaliseerd. Hiermee is de verbinding met NEXUS Center Zwitserland ook online zichtbaar.

De site is uitgebreid van een eenvoudige onepager naar een complete, tweetalige website. 3110 heeft onder andere gezorgd voor de online vindbaarheid en de implementatie van de herkenbare huisstijl van NEXUS Center Zwitserland. Tevens een photogallery toegevoegd met actuele, inspirerende foto’s van de projecten en mensen die betrokken zijn bij NEXUS Center. Nieuwsberichten van de Zwitserse website worden probleemloos geïmporteerd en daarnaast kan NEXUS Center Nederland haar eigen nieuwsberichten plaatsen.

Duurzame voeding, water en energie

3110 staat volledig achter de opzet en ideeën van NEXUS Center en wij ondersteunen hen waar wij kunnen. Niels en Maaike hebben sinds 2012 een duurzame relatie met Jan en Katina van Marship Engineering, Water Tech Trading, Delitek, Terragon Europe en NEXUS Center. Samen groeien, innoveren en inspireren wij elkaar.

Ook 3110 vindt dat iedereen recht heeft op schoon drinkwater en energiebronnen benodigd om in de primaire levensbehoefte te voorzien. De NEXUS Center projecten maken dit mogelijk in de meest afgelegen delen van de wereld en daarom investeert 3110 in deze projecten door expertises en services aan te bieden aan NEXUS Center. Zo dragen ook wij bij aan een verbeterde en duurzame wereld voor iedereen!

Onze services

Webanalyse

Webdesign

Web development

Online strategie

Ga naar de website van NEXUS Center