Jayani Masthoff

Een visueel verhaal op één pagina

Jayani Masthoff is een intuïtieve cognitieve neuropsycholoog en ondernemer. Haar missie is om mensen te helpen trouw te blijven aan hun authentieke zelf, zodat ze gelukkiger zijn en dat geluk vervolgens door kunnen geven.

Zijn wie je bent en worden wie je wilt zijn

Dat is wat Jayani Masthoff doet en waar zij voor staat. Sinds 2008 helpt Jayani Masthoff mens én organisatie bij het worden wie je bent met daarin aandacht voor maximale ruimte voor de individuele mens.

3110 is daarom hartstikke trots op het feit dat wij Jayani Masthoff hebben kunnen helpen met het creëren van haar Event-pagina Self Included. Met alles erop en eraan. Wij hebben een langvormig verhaal getransformeerd naar een interactieve ervaring op één pagina.

De visuele inhoud biedt tijdens het scrollen een diepere dimensie en communiceert wat niet met woorden alleen kan worden vastgelegd. Hierdoor worden de details van het verhaal van Jayani Masthoff op een boeiende manier uitgerold om de bezoekers te laten lezen wat echt belangrijk is.

3110 heeft al een langdurige werkrelatie met Jayani Masthoff en daar zijn wij trots op. Wat begon bij het ontwikkelen van een volledig nieuwe identiteit voor Danaë, gaat onze hechte werkrelatie door met het creëren van een one pager voor Jayani’s persoonlijke website.

En daar blijft het niet bij, want wij gaan samen verder op een ontdekkingsreis. Een nieuw tijdperk is aangebroken. Goudsteen & Company en Danaë gaan in 2020 verder onder één naam: Goudvisie! Binnenkort meer over dit buitengewoon project.