The Harbour Kids

Kinderkleding voor dagelijkse avonturen

The Harbour Kids is een relatief nieuw (2018) Rotterdams kwaliteits kinderkleding merk voor stoere kinderen van 2 tot 12 jaar.

Het verhaal van The Harbour Kids draait om Gully, de zeemeeuw met het kroontje. Gully vliegt in zijn eentje over de hele wereld om inspiratie op te doen en vliegt dan altijd weer terug naar de haven van Rotterdam met veel nieuwe ideeën voor de diverse collecties. Het centrale thema in de kleding is de zeehaven en het leven in, op en rond de zee. Gully duikt op verschillende plekken in de collectie op; als klein logo op een t-shirt, als sleutelhanger of pin, of heel groot op een stoer sweatshirt.

De kleding van The Harbour Kids is zeer comfortabel, heeft een goede pasvorm, nette afwerking (geen gekriebel!) en de gebruikte materialen zijn van een betere kwaliteit. ‘Cheer and shake for the Seagulls’, is alweer de derde collectie van dit bijzondere kledingmerk, is in het voorjaar van 2019 gepresenteerd. Inspiratie voor deze collectie werd door Gully opgedaan in de Verenigde Staten.

3110 Ahoy!

Voor het optimaliseren van de website en het bouwen van de webshop, stapte 3110 aan boord bij The Harbour Kids!

Het maken van een uitgebreide SEO/tracking analyse, bij 3110 standaard bij aanvang van een project, was nodig om inzicht te krijgen in de prestaties van de bestaande website.

Daarnaast wilde The Harbour Kids een nieuw, representatief logo en bijpassende huisstijl. En, om de bezoekers en de bezoekertjes een overzicht te geven van de verschillende collecties, moest een ‘lookbook’ aan de site worden toegevoegd.

The Harbour Kids Logo - Gully de zeemeeuw draagt een kroon

Stoer & KISS Webshop van 3110

De nieuwe website van The Harbour Kids is luid en duidelijk:

  • De homepage laat het direct zien; hier kun je bijzondere kinderkleding kopen.
  • Met een overzichtelijke navigatiebalk in een helder/ strak lettertype vind je snel wat je zoekt.
  • De aanbodpagina’s zijn een lust voor het oog door de frisse kleuren en leuke, verrassende mouse-over effecten.
  • Alles nodigt hier uit tot het doen van een aankoop.
  • Het door 3110 gemaakte ‘lookbook’ geeft met scherpe beelden, mooie koppen en grote, vrolijke foto’s een duidelijk overzicht van de collecties.

Voor de webshop van The Harbour Kids is gebruik gemaakt van de door 3110 ontwikkelde E-commerce module; ontwikkeld aan de hand van de benodigdheden van de klant en volgens het KISS (Keep It Smart & Simple) -model waarmee zelfs de grootste hobbyist direct aan de slag kan.

De module is een ideale mix van een WooCommerce plug-in, Magento software en Ubercart/Drupal, het populaire E-commerceplatform.