Workoutclub

Very very Personal

De Workoutclub is een hypermoderne sportschool met de focus op Personal Training. In een stijlvolle studio werk je aan een gezond en soepel lijf onder begeleiding van zeer ervaren en betrokken personal trainers en lifestyle coaches.

Voor het openen van de nieuwe locatie van de Workoutclub werd de vraag gesteld een nieuwe huisstijl te ontwikkelen. Hierbij was de wens om de huisstijl, website en de locatie naadloos op elkaar aan te sluiten met als hoofdthema ‘persoonlijke aandacht’. Middels de gekozen herkenbare kleur ‘Yellow Cake’ door de Workoutclub en de slogan ‘Wij maken trainen geweldig’ straalt de Workoutclub energie uit op alle fronten.

Het logo van de Workoutclub

Het logo concept is gebaseerd op de dynamiek in de Workoutclub. Een unieke hartslag met een positieve curve omhoog, omdat de klanten vooruitgang en groei ervaren bij hun persoonlijke en op maat gemaakte workout schema.

Een compleet nieuwe website

Naast de ontwikkeling van een compleet nieuwe corporate identity, hebben wij een user experience re-design voor de website gemaakt op basis van een voorbedacht plan middels een user interface.

Op de homepage staan de meest prominente functies en thema’s direct in beeld zodat de bezoeker een gebruikersvriendelijke ervaring beleefd. Het is direct duidelijk dat het hier niet om zomaar een gewone sportschool gaat.

De persoonlijke benadering van de Workoutclub is in het gebruik van helder beeldmateriaal met inspirerende teksten zichtbaar. Daarnaast zorgt het gebruik van de kleur geel in combinatie met zwart en wit voor een unieke en herkenbare uitstraling. De website content is op locatie gemaakt tijdens een fotoshoot om alle visuals naadloos op elkaar aan te laten sluiten.

Huisstijl           Webdesign UI/UX           Web development

Iconografie

Vanzelfsprekend ontwerpen wij een unieke collectie iconen bij iedere huisstijl. Iconografie is een krachtig medium, het geeft richting aan hiërarchische structuren op de website en begeleidt de bezoeker hiermee naar de gewenste informatie.

Merchandise

Naast het ontwikkelen van de website hebben wij tevens de concepting en uitvoering van merchandise gedaan. De klanten kregen give-aways in de vorm van receptenboeken voor gezonde voeding, een uniek t-shirt, sporttas en een Workoutclub pin.

Workoutclub indoor-communicatie

De indoor-communicatie, zoals wallcovering en belettering is ontworpen door 3110 en de print- en uitvoer traffic is door onze partner op locatie tot in de puntjes verzorgd.

Klaar om te beginnen met je workout? Ga snel naar de website van de Workoutclub!