Bas Kosters

Welkom in de wereld van Bas Kosters

Bas Kosters is een veelbekroond ontwerper en kunstenaar, geroemd om zijn bonte en fantasierijke creaties. Hij gebruikt textiel en grafische kunst om persoonlijke en maatschappelijke thema’s luchtig te visualiseren. Zijn creaties tonen humor, kenmerkende teksten en erotica die strijden om aandacht van jou.

Bas Koster intro image

Online presence

De uitdaging voor 3110 was om een vertaling te maken voor de internationale persoonlijkheid en het merk ‘Bas Kosters’ naar een online portfolio, waarin de kernwaarden van zijn herkenbare stijl en ontwerp uitgedragen worden en bovendien in lijn zijn met zijn eigen creaties. Visueel uitdagend en uniek, maar intuïtief om te gebruiken voor het internationale publiek.

Webdesign – UI/ UX           Webshop/ E-commerce

Bas Kosters homepage tape

Artistieke vrijheid

Sinds 2012 werken wij samen met Bas Kosters om zijn oeuvre online te tonen. De nieuwe website geeft een overzichtelijk beeld van de veelzijdigheid aan wonderlijke projecten. De vormgeving is een ode aan de artistieke vrijheid en zijn de grafische elementen een knipoog naar de allereerste website van Bas.

Bas Kosters signature

Speels maar overzichtelijk

Alle categorieën hebben elk een speelse overzichtspagina die door Bas Kosters Studio zelf is samen te stellen. Zo kunnen bepaalde projecten in de spotlight worden gezet, extra tape worden geplakt, zijn diverse maatvoeringen in te voeren en is de volgorde eenvoudig aan te passen.

Bas Kosters website - overviewpage

Een Bas Kosters aanschaffen?

Via het overzicht van projecten worden producten uit de geïntegreerde shop gepromoot, om vervolgens via de webshop de Bas Kosters artikelen te bewonderen en aan te schaffen. Bekijk de Fashionmasks van Bas Kosters.

Bas Kosters shop - flow

Projectbeleving

Om uitgebreid verslag te kunnen doen van ieder project van Bas Kosters hebben wij templates ontwikkelt die naar wens zijn samen te stellen. Ieder project is een beleving die ondersteund wordt door grafische elementen, fotografie en video. Bij ieder project wordt de lezer geprikkeld om gerelateerde projecten te bekijken of door te navigeren naar de producten in de webshop.

Bas Kosters - Beleef het project
175% meer bezoekverkeer - Bas Kosters - 31 10
40% meer organisch verkeer - Bas Kosters - 31 10
65% minder bouncerate - Bas Kosters - 31 10

Intuïtief en aantrekkelijk

De aantrekkingskracht van het visuele bombardement van Bas Kosters is vertaald naar een intuïtieve portfolio site, met een beleving alsof de gebruiker zich naast de catwalk bevindt. Een uitgebreid aanbod waar de bezoeker kan verdwalen naar behoefte. Een goed platform om de social media kanalen met hoogwaardige content te voeden.

Ready to enter the world of Bas Kosters? Have a peek at the Bas Kosters Webshop.

TAPE 3 110