Workoutclub anno 2019

Personal training anno 2019

De Workoutclub is een hypermoderne sportschool met de focus op Personal Training in privacy. Hier kun je in een frisse en stijlvolle studio werken aan een gezond en soepel lijf onder begeleiding van zeer ervaren en betrokken personal trainers/lifestyle coaches.

Willeke Zorg, personal trainer/lifestyle coach, heeft naast haar populaire Workoutclub App nu ook een nieuwe sportschool aan de Mariniersweg in Rotterdam.

De Workoutclub beschikt over de modernste faciliteiten en voorzieningen en heeft een afgesloten ruimte voor Personal Training én een aparte Small Group trainingsstudio (voor groepen van maximaal 8 personen). Handdoeken, vers fruit, noten, muntwater, koffie, thee en toiletartikelen zoals shampoo, deodorant en föhns zijn standaard aanwezig en gratis voor alle sporters.
De personal trainers van de Workoutclub worden niet alleen geselecteerd op kennis en ervaring maar vooral ook op empathisch vermogen en persoonlijke betrokkenheid.

Hier vind je geen drillmasters die koste wat kost een programma af willen werken;
bij de Workoutclub wordt gekeken naar jou en naar wat op het moment van de training bij jou past; hoe kun jij geïnspireerd en gemotiveerd worden om het uiterste uit jezelf te halen. Ook als je een minder goede dag hebt!

Workoutclub wensen

Voor haar nieuwe sportschool wilde Willeke een algemene en representatieve website.
De bestaande huisstijl van de vorige website en van de Workoutclub App voldeed nog prima en is dus ook gebruikt voor de nieuwe site.

De persoonlijke benadering van de Workoutclub moest duidelijk zichtbaar gemaakt worden; dit is immers waarmee de Workoutclub zich onderscheidt van andere sportscholen en waar bij hen de focus op ligt. Het gebruik van het bestaande logo zorgt voor herkenbaarheid bij de bezoekers.

Workout voor 3110

Voor de Workoutclub hebben wij een compleet nieuwe website gebouwd. Het is alweer het derde project dat wij voor Willeke uitvoeren.

De nieuwe website Workoutclub.nl oogt fris en eigentijds. Op de overzichtelijke homepage kun je direct vinden wat je zoekt en is meteen duidelijk dat het hier niet zomaar over een gewone sportschool gaat. De persoonlijke benadering van de Workoutclub is zichtbaar gemaakt in helder beeldmateriaal en inspirerende teksten. Daarnaast zorgt het gebruik van de kleur geel, zonnig en vrolijk, in combinatie met zwart en wit voor een unieke uitstraling.

Ook uniek zijn de reviews mét foto’s van de klanten van de Workoutclub. Deze tref je aan onderaan de homepage. Ze geven de site een persoonlijke sfeer en dat sluit weer naadloos aan bij de focus van de Workoutclub.
Én de website van de Workoutclub is tijdsbestendig; Willeke heeft namelijk veel plannen voor de toekomst!

Workoutclub.nl
"Ik denk dat ik de grootste fan ben van 3110; zij hebben aan 3 woorden genoeg om te begrijpen wat ik wil en vertalen dit moeiteloos naar een fantastische website!"
Willeke Zorg, Workoutclub