SafeHarbour

Audit, Privacy & Security

Met klanten zoals Gemeenten en Zorginstellingen, is SafeHarbour een belangrijke speler op het gebied van informatieveiligheid binnen de publieke sector. Zowel offline als online. Samen met een aantal partners en experts in dit vakgebied maakt SafeHarbour oplossingen voor het veiligstellen, bewaken en beheren van privacygevoelige informatie.

Informatiekanaal en nieuwe huisstijl

De nieuwe website van SafeHarbour moest vooral rustig zijn én toereikend als interactief informatiekanaal. Niet alleen voor updates in de branche over informatieveiligheid, maar ook met tips over hoe men het beste kan omgaan met nieuwe wetgevingen en audits. Met de nieuwe website wilde SafeHarbour ook een geheel nieuw ontwerp voor hun logo en huisstijl.

 

Efficiënte en toegankelijke website

31 10 heeft voor SafeHarbour een compleet nieuwe, zeer toegankelijke en overzichtelijke website ontworpen. Ook hebben we de nieuwe huisstijl, lettertypes, fotografie, video en marketingstrategie ontwikkeld. 
Op de website is een handige timeline geïntegreerd met belangrijke deadlines die betrekking hebben op nieuwe wet- en regelgevingen waar gemeentes en zorginstellingen zich aan moeten houden.

Via de IC-control tool, het ingebouwde Privacy Management Systeem dat door SafeHarbour is ontwikkeld, kan men zich onder andere op de hoogte stellen van actuele updates. Ook kunnen documenten ingezien en gedeeld worden. Om dit alles zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen, heeft 31 10 op verzoek van SafeHarbour een aantal instructievideo’s gemaakt. Een corporate video die de identiteit én integriteit van SafeHarbour in beeld brengt, wordt binnenkort opgeleverd.

Ga naar de website van SafeHarbour