Brand Identity

Show who you are

Brand Identity

Consistente huisstijl

Een goede huisstijl laat duidelijk zien wie je bent en wat je doet. Het zet extra kracht achter alle online en offline uitingen en zorgt ervoor dat je sneller wordt herkend. Het is daarom erg belangrijk om een huisstijl te hebben waarvan je de herkenbare elementen consistent kunt doorvoeren.

Corporate identity

Een huisstijl, ook wel corporate identity of brand identity, is de visuele identiteit waarmee een bedrijf of organisatie naar buiten treedt. Denk bijvoorbeeld aan het design van je website, drukwerk, promotiemateriaal en alle andere uitingen waarmee jouw bedrijf zich presenteert. Het is belangrijk dat de identiteit aansluit bij zowel de medewerkers van de organisatie als de doelgroep, zodat iedereen zich verbonden voelt tot het merk.

Wij zorgen dat jouw brand identity terugkomt in het ontwerp van je website, waardoor bezoekers jouw merk direct herkennen. Daarmee straal je overal de zelfde waarden uit en zorg je voor sterke aanwezigheid via alle online kanalen. Lees meer over Webdesign.

...show who you really are ...be daring

Onze logo's

3110-marship-logo
3110-theharbourkids-logo
3110-dierenarts-kim
3110-ckylo-logo
3110-safeharbour-logo
3110-qrite-logo
3110-eelabelfactory-logo
3110-de-mik-en-luid
3110-value-added-finance-logo
3110-BESTICO-logo
3110-BTS360
3110-nederlands-astmacentrum-Davos-logo
3110-workoutclub-logo

Bedrijfsfilosofie

Bij het ontwerpen van een huisstijl vraagt 31 10 hoe jij wil dat mensen jouw bedrijf ervaren en wie je wil bereiken. Is je bedrijfsfilosofie vernieuwend, uitbundig of juist sober. Dit zijn belangrijke kenmerken die 31 10 zichtbaar maakt. Niet alleen in het logo, maar in de complete huisstijl van je bedrijf. We doen dit door goed te luisteren naar jouw wensen, te kijken naar je bedrijfsactiviteiten en naar de markt waarin je speler bent. 31 10 vertaalt dit voor jou naar een pakkende corporate identity.

Brand identity

Onze missie is om digitale toepassingen te maken met karakter. Daar hoort een sterke huisstijl natuurlijk bij. Vanzelfsprekend ben je vanaf het begin tot het einde bij de ontwikkeling van jouw brand identity betrokken.

Geïnteresseerd en op zoek naar meer? Voor input over analyses, creatieve ideeën of technische know-how maak je een afspraak via info@3110.nl! Wij staan voor je klaar met een team van experts.

...or don't ...you should be you ... always