Onze klant Athlon, marktleider in de automotive branche, heeft met de door 31 10 sterk verbeterde website, Athlon.com/zakelijk, de 1e prijs van de WUA Digital Sales Scan en Digital CX-Score gewonnen!

Hiermee verslaat 31 10 andere web bureaus en aanbieders van zakelijke autolease en zijn wij:

  • 1e op conversie
  • 1e op vindbaarheid
  • 1e op klanttevredenheid

 

 

 

De WUA prijs

In februari 2019 zochten 400 consumenten een zakelijke leaseauto en Athlon had de beste papieren: dankzij de verbeterde vindbaarheid en een aanzienlijk hogere conversie kwam Athlon.com/zakelijk als winnaar naar voren in de WUA Digital Sales Scan van februari 2019. Ook was Athlon winnaar van de WUA Digital CX-score (Customer Experience).

In deze laatste score worden de ervaringen van de bezoekers gemeten met betrekking tot:

  • look & feel
  • aanbod
  • merk

Athlon.com wint 1ste prijs WUA!

WUA is marktleider in benchmarking voor digital experiences. In 2008 zijn zij gestart met het in kaart brengen van alle ervaringen en beoordelingen van bezoekers aan een digitaal domein.

Al deze digitale ervaringen krijgen een score. Deze scores worden door WUA opgeslagen en vervolgens met elkaar vergeleken, zowel op nationaal als op internationaal niveau. WUA is actief in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Tsjechische Republiek en de Verenigde staten. Tot hun klanten behoren onder andere T-Mobile, Deloitte, Google, Shell, KLM en Bosch.

Athlon & 31 10

De website van Athlon Essential, het leaseprogramma voor het MKB en ZZP, is in nauwe samenwerking met 31 10 het afgelopen jaar sterk verbeterd. De doelstelling van deze verbetering was: de conversie verhogen en de drempel te verlagen om zakelijk te leasen. Het team van 31 10 heeft hiervoor samen met Athlon een nieuwe online marketingstrategie ontwikkeld. Dankzij het optimaliseren van de klantervaring, het verbeteren van de user interface én de customer journey is de Findability score 54% en de Customer Experience ranking toont Athlon.com/zakelijk op de eerste plaats op desktop  met 65 punten.

Met een wagenpark van ruim 115.000 leaseauto’s en 500 medewerkers is onze klant Athlon marktleider in autoleasing, zowel voor zakelijke- als privé lease. Athlon biedt haar klanten de mogelijkheid om zorgeloos te leasen; flexibele contracten, uitgebreide opties voor het zelf samenstellen van een nieuwe leaseauto, het leasecontract is eenvoudig op te zeggen én Athlon biedt speciale en aantrekkelijk geprijsde leaseauto’s in het Athlon Edition programma.

Volgens de VZR (Vereniging van Zakelijke Rijders) waren de Nederlandse wagenparkbeheerders in 2017/ 2018/ 2019 het meest tevreden over Athlon, de beste leasemaatschappij. Ook hier gaat Athlon dus aan kop!

Eind 2018 zijn Athlon en 31 10 een langdurige samenwerking aangegaan om ervoor zorg te dragen dat de vernieuwde website continu wordt verbeterd.

Wil je ook in de prijzen vallen? Neem contact op 🙂